Druh: 1 izbový byt
Podlahová plocha: 36 m2
Na poschodí: 0
Podlaží celkom: nie
Stav: čiastočná rekonštrukcia
Cena: 115 000,00 €

Realitná kancelária Landsall ponúka na predaj  1-izbový byt v tichej neprejazdnej časti ul. Istrijská v Bratislave  IV - Devínska Nová Ves.

Nehnuteľnosť o celkovej rozlohe 35,73 m2 sa nachádza na 2. NP/4 poschodí bytového domu bez výťahu. 

Dispozícia: Byt pozostáva zo vstupnej predsiene, obývacej izby, samostatnej kuchyne, samostatnej kúpeľne a WC. Ku bytu príslúcha pivnica nachádzajúca sa na prízemí bytového domu.

Rekonštrukcia bytu: V byte prebehla čiastočná rekonštrukcia - plastové okná s žalúziami, príjemne zrekonštruovaná kuchyňa, plávajúca podlaha, v predsieni dlažba, nová malovka, nové bezpečnostné dvere zn. Securido. 

Rozsiahla rekonštrukcia domu: Zateplenie, úprava schodísk, malovanie, výmena plastových okien, pivničných okien atď. Zateplenie stropov,  úprava podhladov a poštových schránok na 1. NP obytného domu (vstupná hala). Hydraulická regulácia vykurovania po zateplení, atď. Na vyžiadanie dodáme viac informácií.

Skvelá dispozícia bytu umožňuje dodatočné zmeny, a to napr. vybudovanie priameho prechodu medzi obývacou izbou a kuchyňou; možnosť zväčšenia sociálneho zázemia, prípadne dodatočného vybudovania šatníka či kumbálu. 

Lokalita: ul. Istrijská sa nachádza v Bratislave Devínskej Novej Vsi, v príjemnom, tichom a udržiavanom prostredí, na hranici starej a novšej DNV, v blízkosti Cyklomostu Slobody. Lokalita je výnimočná aj bezproblémovým parkovaním. Ulica je v tejto časti neprejazdná, čo zaručuje kľud a bezpečie jej obyvateľom.

Výborná občianska vybavenosť: V pešej dostupnosti sa nachádza Supermarket KRAJ, lekáreň, ambulancia praktického lekára a pediatra, reštaurácie, kaviarne, cca 2 min peši od domu zastávky MHD. V blízkosti domu sa nachádza materská škôlka a základná škola.

Cena: 115.000 Eur       

Cena je vrátane provízie RK!

RK zabezpečuje právny servis - vyhotovuje kompletnú právnu dokumentáciu k predaju nehnuteľnosti, hradí poplatky za vklad vlstníckeho práva do katastra nehnuteľností. RK asistuje pri finančnom poradenstve, hypotekárnom servise ako aj prii vyhotovení znaleckého posudku.

Spoločnosť Landsall Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností a tiež profesionálny prístup v oblasti financovania a poistenia nehnuteľností.



Viac informácií Vám radi poskytneme na tel.č. +421 940 453 425 alebo na maili mojzisova-ZVNC-landsall.sk.







makler

Mgr. Ivana Mojžišová
Mobil0940 453 425
Emailmojzisova-ZVNC-landsall.sk