Podlahová plocha: 3000 m2
Cena za energie: 2850
Cena: 15 000,00 €/mesiac

LANDSALL realitná kancelária ponúka na prenájom skladovo-výrobný priestor/objekt v logistickom areáli v obci Malacky, okres Malacky len 20 min od Bratislavy!

K dislpozícii skladovo - výrobný priestory o výmere 1000 m2 - 5000m2.

Svetlá výška: 10m

Nosnosť podlahy: 5 ton/m2/mesiac

Skladové priestory sú vyhotovené vo vysokom štandarde.

Podlaha: podlahová doska z drôtovo-betónovej zmesi je položená na vhodne upravený podklad (80 MPa), ktorý je krytý separačnou fóliou. Povrch podlahovej dosky je upravený korundovým vsypom po celej výrobnej ploche a finálne upravený nástrekom. Maximálne povolené plošné zaťa-ženie podlahy je 70 KN/m2.

Prístup kamiónom: všetky dopravné trasy v areáli vrátane zastavovacích a parkovacích plôch sú projektované tak, že kompletne naložené 18 m dlhé nákladné vlečné vozidlá majú dostatočné možnosti popochádzania.

Brána:  pre príjem a výdaj tovaru je budova vybavená dostatočným počtom rámp na zadné vykladanie kamiónov. Štandardom je sekčná brána s rozmer-mi 3 × 3,5 m s jedným okienkom, ktorá je vybavená vonkajším golierom a plne automatickým hydrau-lickým vyrovnávacím mostíkom s nosnosťou 6kN.

Spevnené plochy: Všetky dopravné trasy v areáli vrátane zastavovacích a parkovacích plôch sú projektované tak, že kompletne naložené 18 m dlhé nákladné vlečné vozidlá majú dostatočné možnosti popochádzania. Štandardom pre nakladacie priestory, prístupové cesty a odstavné plochy pre vozidlá je zámková dlažba.

K priestoru patria i príručné kancelárie a sanitárne miestnosti 107m2.

Okrem toho sú vo vedľajšej nájomnej jednotke k dispozícii ďalšie kancelárske priestory až do 800 m2 vo vysokom štandarde, samozrejme s možnosťou rozdelenia na menšie jednotky. 

Štandard: Kancelárske priestory sú klimatizované so zníženým stropom s minerálnymi kazetami. Na podlahu ukladame kvalitné záťažové koberce, dlažbu, linoleum, popr. iné nadštandardné podlahové krytiny podľa výberu zákazníka. Výber interiérových dverí alebo farba maľby je realizovaná podľa priania zákazníka


cena nájmu: 5,00 - 4,50 Eur/m2/mes (v závislosti od veľkosti a dĺžky nájmu)


Office: 9,00 eur/m2/mesiac

cena služieb: 0,95 Eur/m2/mes

doba nájmu: krátkodobý aj dlhodobý prenájom

Skvelá lokalita s výborným napojením na diaľnicu smer Bratislava, Rakúsko, Maďarsko i ČR.

Viac informácií Vám radi poskytneme v našej RK na tel.č.: 0940 453 425 a emaili: mojzisova-ZVNC-landsall.sk.

makler

Mgr. Ivana Mojžišová
Mobil0940 453 425
Emailmojzisova-ZVNC-landsall.sk